Menossa - tulossa

Ryhmät ovat teemaryhmiä (8 krt), ne toimivat Tampereen keskustassa ja alkavat täytyttyään (max. 6 h.). Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset oheisen sähköpostin kautta. anitta.tammela1(at)gmail.com


Ryhmien aiheita:

 

Ohuesti Äiti

Pohditaan omia ja kuultuja uskomuksia hyvänä, riittävänä ja "oikeanlaisena" äitinä olemisesta sekä uskomusten herättämiä tunteita. Mietitään myös miten ne vaikuttavat kuvaan itsestä äitinä.

Sopii erityisen hyvin yksinhuoltajaäideille, juuri eronneille ja huostaanotettujen lasten äideille.

Tunne tilasi -tunnetaito ryhmä!

Vievätkö tunteet sinua vai sinä tunteitasi?
Ylireagoitko vai eikö tunnu missään?
Tunnetko toistenkin puolesta?


Matkaa tunteiden maastossa matkataan yhdessä toisten kanssa puhumalla, tekemällä ja tuntemalla. Lähde etsimään, löytämään ja nimeämään tunteitasi.

Naisen 3.s ikä

Ärsyttääkö? Hikoiluttaako? Väsyttääkö? Valvotuttaako? Oletko innoton? Kertyykö kiloja? Yllättikö uusi murrosikä? tutkitaan sitä yhdessä, samassa elämäntilanteessa elävien kanssa. Mietitään yhdessä myös selviytymiskeinoja. Kolmas ikä voi avautua uudeksi mahdollisuudeksi elää ja toteuttaa vielä toteutumattomat haaveet, unelmat ja toiveet. Kolmas näytös voi alkaa - päätä itse millainen!

Piiloiloa etsimässä

Oletko hukannut ilon tunteen elämässäsi? Eikö mikään tunne enää miltään? Uskotko, että ilo voi vielä löytyä? Lähde metsästämään kadonnutta mielihyvää yhdessä toisten kanssa! Voit itse vaikuttaa omaan oloosi.

Ryhmät on tarkoitettu kenelle tahansa, joilla aihe on ajankohtainen. Toiminta on vertaisryhmätoimintaa, jossa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevat ihmiset kokoontuvat yhteen pohtimaan elämäntilannettaan ja peilaamaan sitä toisten kanssa. Ryhmätoiminta ei ole terapiaa vaan sairauksia ja häiriöitä ennaltaehkäisevää ja elämänlaatua ylläpitäviä. Toiminta tapahtuu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten ohjauksessa.

Yksilöille ja erilailla muodostuneille pareille on jatkuvasti tarjolla terapeuttista keskustelutukea. Varaukset ja kestot tarpeen mukaan. Ammattilaisille perinteistä työnohjausta yksilöille, työpareille, työyhteisöille ja ryhmille, myös nlp-painotteista. Lisäksi

Tunnekuorman kevennystä työntekijöille, jotka ovat paljon tekemisissä asiakkaiden tunteiden kanssa ja niiden kohteena. Kertyvää tunnekuormaa on syytä purkaa ja keventää, jotta jaksaisi ja voisi hyvin työssään. Sekä työnohjaus ja tunnekuorman purku ennaltaehkäisevät työuupumusta. Niissä tarkastellaan omaa ja yhteistä työtä ja sen tekemistä. Keinot selkeyttävät omaa ja yhteistä perustehtävää ja auttavat siten myös työn tehokkuudessa ja tuloksissa. Työnohjaus ja tunnekuorman purku ovat ekologisia työvälineitä. Ne toimivat kaikkien parhaaksi; työntekijän, työnantajan ja asiakkaan.

Ohjaajina toimivat vähintään työnohjaajakoulutuksen saaneet ammattilaiset. Tarjolla myös em. aiheista lyhyitä ja pitkiä koulutuksia ja luentoja.
Teemat ja kestot räätälöidään sovitusti tilaajien kanssa.

< Takaisin pääsivulle

 


www.tunnetaito.net - Anitta Tammela | anitta.tammela1(at)gmail.com
Terapeuttiset yksilö- ja parikeskustelut, työnohjaukset, ryhmätoiminnat, koulutukset.

Design: Lindavision